Massage

Klassisk svensk massage innebär muskeltöjning och specifika avspänningstekniker. Musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar och används både i friskvårdande syfte och för rehabiliterande behandling av skador och besvär i muskler och leder.

Jag är diplomerad massör och behandlar hos Elite Rehab där jag samarbetar med kiropraktor, naprapater och fotvårdare. Läs mer om Elite Rehab

Vår lokal finns på:
Elite Rehab
Katarina Bangata 57
116 42 Stockholm

Jag tar friskvårdschecken!

Öppettider jul/nyår?
JA! Självklart finns generöst med tider. In och plocka din tid via bokatidknappen.

Boka Massage

 

Behandlingen börjar med en anamnes, genomgång av din hälsostatus, för att jag ska kunna anpassa behandlingen efter dina förutsättningar.

Privatpersoner

Boka in dig för 30, 45, 60 eller 90 minuters behandling.

Prislista (ink moms)

30 minuter – 450 kr
45 minuter – 550 kr
60 minuter – 650 kr
90 minuter – 850 kr

Företag

Jag vänder mig även till företag och kan komma ut till era arbetsplatser och ge massagebehandlingar till personal efter behov och önskemål – kontakta mig för upplägg och pris.

Presentkortstankar/Julklappstips?
Som sig bör till Jul finns förmånliga paketerbjudanden. För priser, giltighetstid mm
Läs mer här.

Kontakta mig

Om Mig

Jag som driver TA TAG – massage & simutveckling heter Anders Friberg. Jag har levt hela mitt liv med simningen som mitt största intresse och stora passion.
Läs mer

Simning

Du kanske kan simma men vill lära dig mer? Du har kanske ett inplanerat öppet-vatten-lopp till sommaren? Kanske är ni ett arbetslag eller ett kompisgäng som vill ha organiserad vägledning?
Läs mer

Massage

Klassisk svensk massage innebär muskeltöjning och specifika avspänningstekniker. Min utbildning är till diplomerad massör och certifierad medicinsk massageterapeut.
Läs mer
Webbdesign: Pigment AB Webbyrå Stockholm