Simning

Simma med TA TAG  – ensam eller i grupp. Kontakta mig så hjälper jag dig/er utifrån behov.

Simning för dig som önskar hjälp med teknik och eller träningsupplägg inför ett triathlon, swinrun eller öppet-vattenlopp. Även bra för dig som söker en skonsam motionsform då jag med min kompetens som massageterapeut och bakgrund som simtränare vägleder dig mot en rolig, stärkande och skonsam träningsform.

Nyhet:
26-27 oktober på Eriksdalsbadet. Intensiv, fartfyll, praktisk och teoretisk nybörjarhelg i Crawl (frisim).
 För mer info klicka här

 

Som simkund hos TA TAG får du dessutom en rabatt på 15 % hos vår samarbetspartner Sportextreme.

SPORTEXTREME – återförsäljare av HEAD-produkter (sim- och dykutrustning). Rabatten gäller hela sortimentet på hemsidan www.sportextreme.com. Rabattkod får du vid betalning av din bokning hos TA TAG.

 

Kontakta mig

Om Mig

Jag som driver TA TAG – massage & simutveckling heter Anders Friberg. Jag har levt hela mitt liv med simningen som mitt största intresse och stora passion.
Läs mer

Simning

Du kanske kan simma men vill lära dig mer? Du har kanske ett inplanerat öppet-vatten-lopp till sommaren? Kanske är ni ett arbetslag eller ett kompisgäng som vill ha organiserad vägledning?
Läs mer

Massage

Klassisk svensk massage innebär muskeltöjning och specifika avspänningstekniker. Min utbildning är till diplomerad massör och certifierad medicinsk massageterapeut.
Läs mer
Webbdesign: Pigment AB Webbyrå Stockholm