Om mig

IMG_9081

Jag som driver TA TAG – massage & simkurser heter Anders Friberg. Jag har levt mitt liv med simning som största intresse och stora passion, har själv varit aktiv simmare upp till Junior-SM-nivå (dock utan att vara någon större stjärna). Efter avslutad simkarriär gjorde jag tio givande och lärorika år som vårdbiträde inom äldreomsorgen på olika boenden i Stockholmstrakten samtidigt som jag hjälpte till ideellt på bassängkanten i min tidigare simklubb Stockholmspolisens idrottsförening. Allt eftersom började simningen ta över mer och mer och hos SPIF blev jag kvar som yrkesverksam tränare i dryga elva år. De senare åren, 2010-2014, var jag chefstränare och elitansvarig i klubben. Under höstterminen 2014 påbörjade jag min utbildning till diplomerad medicinsk massageterapeut i Hälsotekets regi. Parallellt med studierna var jag ansvarig för vuxensimning och crawlkurser i SPIF och hade även uppdrag som ungdomstränare i Tyresö simsällskap (TSS). Numera är jag verksamhetschef och elittränare i TSS vid sidan av mitt företag. I TA TAG – massage och simkurser förenar jag min erfarenhet inom simidrott med kunskaper inom massage.

Kontakta mig

Om Mig

Jag som driver TA TAG – massage & simutveckling heter Anders Friberg. Jag har levt hela mitt liv med simningen som mitt största intresse och stora passion.
Läs mer

Simning

Du kanske kan simma men vill lära dig mer? Du har kanske ett inplanerat öppet-vatten-lopp till sommaren? Kanske är ni ett arbetslag eller ett kompisgäng som vill ha organiserad vägledning?
Läs mer

Massage

Klassisk svensk massage innebär muskeltöjning och specifika avspänningstekniker. Min utbildning är till diplomerad massör och certifierad medicinsk massageterapeut.
Läs mer
Webbdesign: Pigment AB Webbyrå Stockholm